graviditet&træning

Er du gravid og interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan træne under din graviditet, og hvad du skal være opmærksom på både fysisk og mentalt? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Vi gennemgår bl.a. de forandringer kroppen gennemgår, og nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med din træning under graviditeten. Du lærer at tjekke delte mavemuskler, vi tager en snak om bækkenbundtræning og tiden efter fødslen. Vi kører en times gravidtræning, så du kan mærke øvelserne på egen krop, og forhåbentlig føle dig tryg i din træning efterfølgende. 

Læs mere om workshoppen, pris mm. her!

Overgangsalder & træning

Der findes meget information og mange meninger om, hvordan du bør og skal træne – eller slet ikke træne i denne periode af livet.  Vi starter dagen med at vende de forandringer kroppen gennemgår, og nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med din træning. Derudover tager vi en snak om inkontinens og bækkenbundsøvelser.  Herefter kører vi en times træning med de fokuspunkter, som er vigtige for overgangsalderen, så du kan mærke øvelserne på egen krop. Alle kan være med! 

Læs mere om workshoppen, pris mm. her!

Træning & tiden efter fødslen

Er du lige blevet mor, skal være det, eller er du allerede mor og interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan træne efter din fødsel og hvad du skal være opmærksom på både fysisk og mentalt? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. 

Læs mere om workshoppen, pris mm. her!

Kost - vægttab vs. præstationsevnen

Er du interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan spise i forbindelse med vægttab, eller hvis du vil optimere din præstationsevne i forbindelse med din træning?  Så er denne workshop helt sikkert noget for dig.

Læs mere om workshoppen, pris mm. her!