Beskrivelse

Er du gravid og interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan træne under din graviditet, og hvad du skal være opmærksom på både fysisk og mentalt? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Der findes meget information og mange meninger om, hvordan du bør og skal træne – eller slet ikke træne, under din graviditet. Vi vil i denne workshop guide dig i gennem junglen af informationer, og tage fat i den nyeste forskning på området. Vi starter dagen med at vende de forandringer kroppen gennemgår, og nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med din træning under graviditeten. Derefter lærer du at tjekke dig selv for delte mavemuskler, og vi gennemgår, hvad du skal være opmærksom på, når delingen opstår. Derudover tager vi en snak om bækkenbundtræning, og vi guider dig igennem forskellige bækkenbundsøvelser, som du kan implementere i din hverdag. Herefter kører vi en times gravidtræning i Cramers Studie, så du kan mærke øvelserne på egn krop. Vi guider dig igennem øvelserne med fokus på teknik og opspænd, så du føler dig tryg og parat til at træne på egen hånd efter dagens workshop. Dagen afsluttes med en snak om tiden efter fødslen, hvor vi har fokus på alle de tanker og følelser, du kan opleve i forbindelse med ’din nye krop’, og derudover får du kyndig vejledning i, hvad du skal være opmærksom på ved opstart af træning.

Vi glæder os til at se dig til vores workshop om graviditet og træning.

HVORNÅR

Lørdag den 17. april kl. 12-16

Lørdag den 28. august kl. 12-16

LOKATION

Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København

DAGENS PROGRAM

 • Introduktion og information omkring træning under graviditeten – herunder delte mavemuskler, bækkenbundstræning og træning generelt.
 • Konkrete redskaber til de mentale udfordringer, du kan opleve i forbindelse med træning under graviditeten.
 • Tjek af egne mavemuskler – har du en deling af mavemusklerne? Vi lærer dig at tjekke din mavemuskulatur. 
 • 1 times gravidtræning. Vi kører dig igennem et program, der indeholder øvelser, som du kan bruge igennem hele din graviditet. Alle niveauer kan deltage, da vi tilpasser det til dit niveau. (der er mulighed for at tage et bad efter workshoppen – vi har håndklæder, shampoo, balsam mm.).
 • Snak om tiden efter fødslen – hvad skal jeg være opmærksom på, og hvad kan jeg selv gøre?
 • Spørgsmål & tak for i dag.

ANDET

 • Du får udleveret et hæfte med træningsøvelser, mentale fokuspunkter, og vores guldkorn fra workshoppen.
 • Efter endt workshop vil du modtage et træningsprogram med tre forskellige niveauer, så du kan komme i gang med din træning hurtigst muligt. Derudover modtager du et opskrifthæfte med sunde og varierende opskrifter. Vi sørger for, at der vil være snacks og vand i løbet af dagen

Du må gerne komme omklædt i dit træningstøj, da der kun er en kort pause inden selve workouten – husk indendørssko

PRIS OG TILMELDING: 

Prisen for workshoppen er 450 kr. For tilmelding send en mail til Karen@cramersstudie.dk med nedenstående informationer:

 • For- og efternavn
 • E-mail
 • Adresse
 • Tlf. nr.

Herefter modtager du en faktura, og når denne er betalt, er pladsen din. Beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 30 deltagere).