TRÆN I TRYGGE RAMMER OG MED KYNDIG VEJLEDNING UNDER DIN GRAVIDITET

ER CRAMERS GRAVIDTRÆNING NOGET FOR MIG? Som gravid kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad du må, og hvilke øvelse og bevægelser, du bør undgå. Ved at tilmelde dig vores gravidhold, tager vi dig i hånden og hjælper dig under hele dit forløb hos os. Træningen består af funktionel træning med frie vægte kombineret med konditionstræning. Du får trænet hele kroppen igennem til hvert træningspas, og vi har ekstra fokus på din bækkenbund og mavemuskulatur, der er særlig udsat under graviditeten. Ved opstart af forløb gennemgår vi, hvordan du træner din bækkenbund, og vi tjekker din eventuelle deling af mavemuskler, hvis du ønsker dette. Vores dygtige trænerteam sørger løbende for at justere i dagens træningsprogram, så det er tilrettelagt til den enkeltes niveau og fysiske formåen. 

HVORNÅR KAN JEG OPSTARTE FORLØB?
Du er velkommen, så snart du har set en positiv graviditetstest, men mange foretrækker at starte efter nakkefoldsscanningen (omkring 12. graviditetsuge). Når det så er sagt, er du velkommen uanset, om du er i uge 12, 24 eller 32. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau.   

HVAD NU, HVIS JEG RAMMER TERMIN INDENFOR DEN PERIODE, FORLØBET KØRER?
Gravid træning i Studiet er et 12 ugers forløb. Rammer du termin indenfor denne periode, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Kontakt os direkte her, og så laver vi en plan til dig.

Skulle det ske, at du føder før termin, kan vi ikke refundere beløbet, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet.

KAN JEG TILMELDE MIG ET HOLD, DER ALLEREDE ER STARTET?
Du er altid velkommen til at skrive og høre, om der er ledige pladser på det nuværende hold. Hvis der er en ledig plads, er du velkommen til at hoppe med på holdet.

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET? 
Vil du garantere dig selv en plads på dit favorit gravidhold – hvor dag og tidspunkt passer dig og din hverdag, anbefaler vi, at du skriver i god tid. Idet øjeblik, du har betalt den fremsendte faktura, er pladsen din. 

ØVRIGE SPØRGSMÅL?
Tjek eventuelt ‘det med småt’ nedenfor, og ellers er du velkommen til at kontakte os med øvrige spørgsmål eller tanker. Vi ser frem til at høre fra dig. 

1.400 kr pr md.
 • 12 ugers træningsforløb med to ugentlige træningspas
 • Træningsdage: se holdoversigt nedenfor
 • Træning på et lukket hold med ca. 12 gravide
 • Fri coaching og vejledning per mail hos din træner under hele forløbet
 • Fri træning i weekenden – indenfor Studiets åbningstider.
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning.
 • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen
 • Medlem af lukket facebookgruppe - med løbende sparring og gode råd til træning mm.


GIV DIN KROP DE BEDSTE FORUDSÆTNINGEN FOR EN GOD GRAVIDITET OG FØDSEL

Vi glæder os til at se dig og følge dig genenm din graviditet. 

NÆSTE HOLD

UGE 41

11 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.15

 

Kontakt

UGE 45

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

UGE 1

12 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16 

 

Kontakt

UGE 1

4 UGERS FORLØB*

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.15 

 

Kontakt

UGE 5

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.15

 

Kontakt

UGE 9

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

UGE 13

12 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16 

 

Kontakt

UGE 17

11 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.15

 

Kontakt

UGE 21

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

DET MED SMÅT….  
 • * Kortere forløb: I uge 1 opstarter vi et kortere forløb. Forløbet kan ses som en mulighed for at forlænge sit igangværende forløb, og forløbene kan også bruges som en måde at afprøve vores gravidtræning. Pris: 1.600 kr. Kontakt os endelig, hvis I har nogle spørgsmål. 
 • Prisstigninger: Fra januar 2022 vil der ske prisstigninger, således at et gravidforløb koster 4.800 kr. (1.600 kr./måned). 
 • Tilmelding & betaling: Ved tilmelding af et gravidhold modtager du en faktura på det samlede beløb – eller opdelt i rater, hvis du ønsker det. Når du har betalt, er pladsen din. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet – med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen.Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ. 
 • Varighed: En træningssession har en varighed på 55 min. Du er dog altid velkommen til at komme i god tid forud for dagens træning, og du er naturligvis også velkommen til at blive hængende i loungen i Studiet lige så længe, du har lyst til – efter dagens træning
 • Termin: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Er du tilmeldt et hold, og føder du før termin, refunderer vi ikke det resterende beløb, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet. Ved tilmelding til et mor/barn forløb, skal du selv gøre os opmærksomme på dette.
 • Ferie, helligdage & sygdom: Vores holdtræning kører hele året rundt trods helligdage. Der vil typisk være ændrede træningstider på helligdage – kontakt os, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i. Har du planlagt ferie under dit gravidforløb – eller er du forhindret af andre årsager (fx ved sygdom), er det ikke muligt at få pengene retur eller få erstatningstimer for træningstimerne, du ikke deltager i. Vi udarbejder dog glædeligt et træningsprogram til dig. 
 • Ekstra træning: Udover dine to ugentlige gravidholdtræninger, har du mulighed for at træne selv (OPEN GYM) i weekenden indenfor Studiets åbningstider. Du modtager information omkring dette forud for opstart af forløb. 
 • Din træner: Som udgangspunkt har du en fast træner tilknyttet dit gravidhold (eventuelt to trænere), men skulle din træner blive forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.
 • Omklædning og badefaciliteter: Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm., samt puslebord på kvindernes toilet.
 • Kortere forløb: Gravidholdet med opstart i uge 41, er et 11 ugers forløb – prisen er her 3.850 kr. 
 • JulepauseAlle gravidhold med opstart i uge 45, har pause i uge 51 + 52 pga. nytår, og træningen fortsætter fra uge 1.,