TRÆN I TRYGGE RAMMER OG MED KYNDIG VEJLEDNING UNDER DIN GRAVIDITET

ER CRAMERS GRAVIDTRÆNING NOGET FOR MIG? Vores gravidhold er et tilbud til dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv – både fysisk og mentalt, under din graviditet. Vi hører ofte, at mange gravide ikke føler sig trygge i at træne under deres graviditet – og netop derfor har vi et særligt og kærligt fokus på at skabe trygge rammer med kyndig vejledning under dit træningsforløb. Vi er altid parate til at justere træningen til den enkelte, og det betyder, at træningen både henvender sig til dig, der er vant til at træne, og til dig, der ønsker at påbegynde træning. Kroppen er under konstant forandring under en graviditet, og vi tager hensyn til den voksende mave, og den øgede belastning på særligt mave, ryg og bækkenbund. 

HVORDAN FOREGÅR EN TRÆNING? Træningen er en kombination af styrketræning af hele kroppen samt konditionstræning. Ved opstart af forløb gennemgår vi, hvordan du træner din bækkenbund, og vi informerer dig om alt, du skal vide om mavemuskulaturen og ‘delte mavemuskler’Vores dygtige trænerteam sørger løbende for at justere i dagens træningsprogram, så det er tilrettelagt til den enkeltes niveau og fysiske formåen. 

HVORNÅR KAN JEG OPSTARTE FORLØB?
Du er velkommen, så snart du har set en positiv graviditetstest, men mange foretrækker at starte efter nakkefoldsscanningen (omkring 12. graviditetsuge). Når det så er sagt, er du velkommen uanset, om du er i uge 12, 24 eller 32. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau.   

HVAD NU, HVIS JEG RAMMER TERMIN INDENFOR DEN PERIODE, FORLØBET KØRER?
Gravidtræning i Studiet er et 12 ugers forløb. Rammer du termin indenfor denne periode, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Kontakt os direkte her, og så laver vi en plan til dig.

Skulle det ske, at du føder før termin, kan vi ikke refundere beløbet, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet.

KAN JEG TILMELDE MIG ET HOLD, DER ALLEREDE ER STARTET?
Du er altid velkommen til at skrive og høre, om der er ledige pladser på det nuværende hold. Hvis der er en ledig plads, er du velkommen til at hoppe med på holdet.

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET? 
Vil du garantere dig selv en plads på dit favorit gravidhold – hvor dag og tidspunkt passer dig og din hverdag, anbefaler vi, at du skriver i god tid. Idet øjeblik, du har betalt den fremsendte faktura, er pladsen din. 

ØVRIGE SPØRGSMÅL?
Tjek eventuelt ‘det med småt’ nedenfor, og ellers er du velkommen til at kontakte os med øvrige spørgsmål eller tanker. Vi ser frem til at høre fra dig. 

1.600 kr pr. md.
 • 12 ugers træningsforløb med to ugentlige træningspas
 • Træningsdage: se holdoversigt nedenfor
 • Træning på et lukket hold med ca. 12 gravide
 • Mulighed for at deltage på ekstra hold fredage og lørdage
 • Mulighed for selvtræning i udvalgte tidsrum i hverdag og weekend
 • Fri coaching og vejledning per mail hos din træner under hele forløbet
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning.
 • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen
 • Medlem af lukket facebookgruppe - med løbende sparring og gode råd til træning mm.


GIV DIN KROP DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD GRAVIDITET OG FØDSEL

Vi glæder os til at se dig og følge dig genenm din graviditet. 

NÆSTE HOLD

UGE 39-50

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10 

 

Kontakt

UGE 43-51

9 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16

 

Kontakt

UGE 47-51

5 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

UGE 1-4

4 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10 

 

Kontakt

UGE 1-8

8 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16

 

Kontakt

UGE 1-12

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 5-16

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10 

 

Kontakt

UGE 9-20

8 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16

 

Kontakt

UGE 13-24

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 17-27

11 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10 

 

Kontakt

UGE 21-27

7 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16

 

Kontakt

UGE 25-27

3 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 28-30

3 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

 

 

DET MED SMÅT….  

 

 • Bemærk: ovenstående priser er momsfritaget, og såfremt der pålægges moms på træning, kan der forekomme ændringer af prisen. 
 • Kortere forløb: alle forløb slutter i uge 51, og fortsætter igen fra uge 1. I uge 43 starter et 11 ugers forløb, hvor prisen er 4.400 kr., og i uge 47 starter et 5 ugers forløb, hvor prisen er 2.000 kr. 
 • Træning én gang om ugen: Ønsker du kun at træne én gang om ugen, kan du sende en mail til Marie Louise og høre om mulighederne: ml@cramer.dk. 
 • Tilmelding & betaling: Ved tilmelding af et gravidhold modtager du en faktura på det samlede beløb – eller opdelt i rater, hvis du ønsker det. Når du har betalt, er pladsen din. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet – med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ. 
 • Varighed: En træningssession har en varighed på 55 min. Du er dog altid velkommen til at komme i god tid forud for dagens træning, og du er naturligvis også velkommen til at blive hængende i loungen i Studiet lige så længe, du har lyst til – efter dagens træning
 • Termin: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Er du tilmeldt et hold, og føder du før termin, refunderer vi ikke det resterende beløb, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet. Ved tilmelding til et mor/barn forløb, skal du selv gøre os opmærksomme på dit tilgodehavende.
 • Sygdom/fravær: Er du forhindret i at deltage i én eller flere træninger, fx pga. sygdom eller andre årsager, er det ikke muligt at få pengene retur. Såfremt vi har ledige pladser på andre gravidhold i samme uge, er du velkommen til at ‘gæste’ et andet gravidhold. Vi kan ikke garantere, at der er ledige pladser, men du er altid velkommen til at sende en forespørgsel til Marie Louise på ml@cramer.dk.
 • Ferie under dit forløb: Har du planlagt ferie under dit forløb (minimum en uge og maksimum to uger), kan vi tilbyde dig et tilgodehavende på det aktuelle beløb, som du kan anvende til senere holdtræning i Studie – fx mor/barn eller Teamtræning. Du er også velkommen til at benytte beløbet, hvis du ønsker at forlænge dit gravidforløb. Ferien skal meldes til Marie Louise på mail forud for opstart – og her kan du også høre om mulighederne for at anvende dit tilgodehavende efter endt forløb. 
 • Helligdage: Vores holdtræning kører hele året rundt – også i ferier og på helligdage. Der vil typisk være ændrede træningstider på helligdage – kontakt os, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i.
 • Ekstra træning: Udover dine to ugentlige gravidholdtræninger, har du mulighed for at tilmelde dig ekstra holdtræning fredage og lørdage, samt træne selv (OPEN GYM) i udvalgte tidsrum – både hverdag og weekend. Du modtager information omkring dette forud for opstart af forløb. 
 • Din træner: Som udgangspunkt har du en fast træner tilknyttet dit gravidhold (eventuelt to trænere), men skulle din træner blive forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.
 • Omklædning og badefaciliteter: Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.,
 • Julepause: Alle gravidhold har pause i uge 52, og træningen fortsætter fra uge 1. Bemærk, det kan være, at vi åbner op for muligheden for at tilmelde sig ekstra gravidtræning i uge 52 – info følger efter tilmelding af forløb. 
 • Prisstigninger: Ved hvert årsskifte reguleres priserne i forhold til inflationen.