TRÆN I TRYGGE RAMMER OG MED KYNDIG VEJLEDNING UNDER DIN GRAVIDITET

ER CRAMERS GRAVIDTRÆNING NOGET FOR MIG? Vores gravidhold er et tilbud til dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv – både fysisk og mentalt, under din graviditet. Vi hører ofte, at mange gravide ikke føler sig trygge i at træne under deres graviditet – og netop derfor har vi et særligt og kærligt fokus på at skabe trygge rammer med kyndig vejledning under dit træningsforløb. Vi er altid parate til at justere træningen til den enkelte, og det betyder, at træningen både henvender sig til dig, der er vant til at træne, og til dig, der ønsker at påbegynde træning. Kroppen er under konstant forandring under en graviditet, og vi tager hensyn til den voksende mave, og den øgede belastning på særligt mave, ryg og bækkenbund. 

HVORDAN FOREGÅR EN TRÆNING? Træningen er en kombination af styrketræning af hele kroppen samt konditionstræning. Ved opstart af forløb gennemgår vi, hvordan du træner din bækkenbund, og vi informerer dig om alt, du skal vide om mavemuskulaturen under din graviditet. Vores dygtige trænerteam sørger løbende for at justere i dagens træningsprogram, så det er tilrettelagt til den enkeltes niveau og fysiske formåen. 

HVORNÅR KAN JEG OPSTARTE FORLØB?
Du er velkommen, så snart du har set en positiv graviditetstest, men mange foretrækker at starte efter nakkefoldsscanningen (omkring 12. graviditetsuge). Når det så er sagt, er du velkommen uanset, om du er i uge 12, 24 eller 32. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau. Din gravide krop, som senere hen bliver din efterfødselskrop, vil uden tvivl takke dig for,  at du gik igang med at træne under din graviditet. 

HVAD NU, HVIS JEG RAMMER TERMIN INDENFOR DEN PERIODE, FORLØBET KØRER?
Gravidtræning i Studiet er (ofte) et 12 ugers forløb. Rammer du termin indenfor denne periode, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Kontakt os direkte her, og så laver vi en plan til dig.

Skulle det ske, at du føder før termin – eller må stoppe af andre årsager, kan vi ikke refundere beløbet, men vi kan tilbyde dig et tilgodehavende til senere holdtræning, fx mor/barn træning i Studiet. Husk at informere os, hvis du ønsker at stoppe før tid.

KAN JEG TILMELDE MIG ET HOLD, DER ALLEREDE ER STARTET?
Du er altid velkommen til at skrive og høre, om der er ledige pladser på det nuværende hold. Hvis der er en ledig plads, er du velkommen til at hoppe med på holdet.

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET? 
Vil du garantere dig selv en plads på dit favorit gravidhold – hvor dag og tidspunkt passer dig og din hverdag, anbefaler vi, at du skriver i god tid. Idet øjeblik, du har betalt den fremsendte faktura, er pladsen din. 

ØVRIGE SPØRGSMÅL?
Tjek eventuelt ‘det med småt’ nedenfor, og ellers er du velkommen til at kontakte os med øvrige spørgsmål eller tanker. Vi ser frem til at høre fra dig. 

1.630 kr pr. md.
 • 12 ugers træningsforløb med to ugentlige træningspas
 • Træningsdage: se holdoversigt nedenfor
 • Træning på et lukket hold med ca. 12 gravide
 • Mulighed for at deltage på ekstra hold fredage og lørdage
 • Mulighed for selvtræning i udvalgte tidsrum i hverdag og weekend
 • Fri coaching og vejledning per mail hos din træner under hele forløbet
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning.
 • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen
 • Medlem af lukket facebookgruppe - med løbende sparring og gode råd til træning mm.


GIV DIN KROP DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD GRAVIDITET OG FØDSEL

Vi glæder os til at se dig og følge dig genenm din graviditet. 

NÆSTE HOLD

UGE 25-27

3 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 28-30

3 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 31-42

12 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16.00

 

Kontakt

UGE 31-34

4 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 32-39

8 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

UGE 35-46

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

UGE 40-51

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 19.10

 

Kontakt

UGE 43-03*

12 UGERS FORLØB

 

Mandag & onsdag

kl. 16.00

 

Kontakt

UGE 47-07*

12 UGERS FORLØB

 

Tirsdag & torsdag

kl. 16.10

 

Kontakt

 

 

DET MED SMÅT….  

 

 • Bemærk: ovenstående priser er momsfritaget, og såfremt der pålægges moms på træning, kan der forekomme ændringer af prisen. 
 • Træning én gang om ugen: Ønsker du kun at træne én gang om ugen, kan du sende en mail til Marie Louise og høre om mulighederne: ml@cramer.dk. 
 • Kan jeg tilmelde mig et igangværende hold: Vi har løbende opstart af nye gravidhold, men da vi tilbyder vores graviddeltagere at træne frem til termin, vil der ofte opstå ledige pladser på igangværende hold. Du er derfor altid velkommen til at sende en forespørgsel på et igangværende hold, hvis du gerne vil igang med træningen – og ikke ønsker at vente til næste holdopstart. 
 • Tilmelding & betaling: Ved tilmelding af et gravidhold modtager du en faktura på det samlede beløb – eller opdelt i rater, hvis du ønsker det. Når du har betalt, er pladsen din. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet – med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ. 
 • * Helligdage: Gravidhold med en markering (*) er hold, som kører henover én eller flere helligdage. Vi kører altid holdtræning på helligdage – dog med ændret træningstidspunkt. Gravidtræningen ligger altid kl. 10 på den pågældende helligdag, og kræver tilmelding via mail (info modtages ved opstart). Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i.
 • ** Hold med opstart i uge 43 og 47: Alle hold med opstart i uge 43 og 47, er som udgangspunkt 12 ugers forløb, som kører henover jul og nytår, hvor der vil være lidt ændringer. Alle holdene træner tom. uge 51, og så holder den ugentlige gravidtræning pause i uge 52 (minus betaling), og fortsætter igen fra uge 1 og resten af perioden. I uge 52 vil der være mulighed for at tilmelde sig ekstra gravidtræning, hvis man ikke ønsker at holde pause i denne uge. Såfremt du ønsker at tilmelde dig et hold med opstart i uge 43 eller 47, men ikke har mulighed for at være med fra uge 1 – fx pga. rejse, termin eller andet, så er du velkommen til at kontakte Marie Louise på ml@cramer.dk og høre om mulighederne for et kortere forløb. 
 • Varighed: En træningssession har en varighed på 55 min. Du er dog altid velkommen til at komme i god tid forud for dagens træning, og du er naturligvis også velkommen til at blive hængende i loungen i Studiet lige så længe, du har lyst til – efter dagens træning
 • Hvad hvis jeg rammer termin eller må stoppe før tid: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, kan vi tilbyde dig at træne frem til termin – og på den måde forkorte dit forløb. Er du tilmeldt et hold, og føder du før termin – eller må du stoppe af andre årsager, refunderer vi ikke det resterende beløb, men vi kan tilbyde dig at lave et tilgodehavende, som du kan anvende til senere holdtræning – fx et mor/barn forløb efter fødslen. Ved tilmelding til et mor/barn forløb, skal du selv gøre os opmærksomme på dit tilgodehavende.
 • Sygdom/fravær: Er du forhindret i at deltage i én eller flere træninger, fx pga. sygdom eller andre årsager, er det ikke muligt at få pengene retur. Såfremt vi har ledige pladser på andre gravidhold i samme uge, er du velkommen til at ‘gæste’ et andet gravidhold. Vi kan ikke garantere, at der er ledige pladser, men du er altid velkommen til at sende en forespørgsel til Marie Louise på ml@cramer.dk.
 • Ferie under dit forløb: Har du planlagt ferie under dit forløb (min. én uge – max to uger), kan vi tilbyde dig et tilgodehavende på det aktuelle beløb, som du kan anvende til senere holdtræning i Studie – fx mor/barn eller Teamtræning. Du er også velkommen til at benytte beløbet, hvis du ønsker at forlænge dit gravidforløb. Ferien skal meldes til Marie Louise på mail forud for opstart – og her kan du også høre om mulighederne for at anvende dit tilgodehavende efter endt forløb. 
 • Ekstra træning: Udover dine to ugentlige gravidholdtræninger, har du mulighed for at tilmelde dig ekstra holdtræning fredage og lørdage, samt træne selv (OPEN GYM) i udvalgte tidsrum – både hverdag og weekend. Du modtager information omkring dette forud for opstart af forløb. 
 • Din træner: Som udgangspunkt har du et fast trænerteam tilknyttet dit gravidhold, men skulle dit trænerteam blive forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.
 • Omklædning og badefaciliteter: Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.,
 • Julepause: Alle gravidhold har pause i uge 52, og træningen fortsætter fra uge 1. Bemærk, det kan være, at vi åbner op for muligheden for at tilmelde sig ekstra gravidtræning i uge 52 – info følger efter tilmelding af forløb. 
 • Prisstigninger: Ved hvert årsskifte reguleres priserne i forhold til inflationen.