TEAMTRÆNING
Alt det bedste til dig i én pakke
TILMELD DIG

SAVNER DU ET FÆLLESSKAB OMKRING DIN TRÆNING?

En stor ændring starter med et lille skridt. 

ER CRAMERS TEAMTRÆNING NOGET FOR MIG?
Cramers Teamtræning er vores helt unikke træningskoncept, der garanterer dig sved på panden, forbedret teknik, øget styrke, forbedret kondition, eventuelt vægttab og et fantastisk sammenhold. En træningssession består typisk af 10-15 minutters opvarmning, efterfulgt af 15-20 minutters teknikorienteret træning – fx forskellige varianter af squat, dødløft og kropshævninger. Derefter er der ca. 20 minutter med forskellige helkropsøvelser, intervaltræning mm. Det kan fx være en ‘AMRAP’ på 15 minutter, efterfulgt af en ‘finisher’. Nyt træningspas fra træning til træning. Du får alle fordelene ved at have en personlig træner, men også opbakningen fra dine træningsmakkere. Der er ca. 12 deltagere på hvert hold.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Nedenfor ser du en oversigt over, hvilke hold du kan tilmelde dig. Vi har både hold om morgenen og eftermiddagen/aftenen. Tilmeld dig holdet, og har vi en ledig plads til dig, kan du som udgangspunkt starte med det samme. Er du ikke vant til at træne, anbefaler vi dig 1-2 personlige træningstimer hos os, inden du starter på dit Teamtræningshold

FORLØBETS VARIGHED?
Teamtræning kører hele året, og tilmelder du dig et hold, kan du træne på holdet lige så længe, du har lyst. Ønsker du at opsige dit medlemsskab gælder følgende opsigelse: løbende måned + næste. Det betyder med andre ord, at du selv bestemmer, om du ønsker at træne på et Teamtræningshold i to måneder, eller træne på holdet en længere periode – fx 6, 8 eller 12 måneder (eller længere).

HVAD HVIS JEG SKAL PÅ FERIE?
Som Teamtræningsdeltager kan du holde seks ugers ferie om året (max fire uger per halvår), hvor dit månedlige medlemsskab bliver sat på bero. Du informerer os blot på mail, når du skal på ferie, og så sørger vi for at reducere den månedige betaling, svarende til din ferie.

ER DER BADEFACILITETER I STUDIET?
Cramers Studie har to omklædningsrum – ét til herre og ét til damer, hvert med tre brusenicher. Som Teamtræningsmedlem kan du frit benytte vores håndklædeservice, shampoo, balsam og bodylotion. Herudover har vi også føntørre og glattejern til rådighed, og du er altid velkommen til at tage en kop kaffe i loungeområdet – før eller efter træning.

1.780 kr pr. md.
 • To ugentlige træningspas med din personlige coach
 • Mulighed for at joine ekstra holdtræning fredag & lørdag (**)
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning af dit forløb
 • Coaching og vejledning per mail gennem hele forløbet
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning

HOLD 1

MAN & ONS

 

Kl. 6.25
Træner: Malene & Gustav

 

Kontakt

HOLD 2

MAN & ONS

 

Kl. 7.25
Træner: Malene & Gustav

 

Kontakt

HOLD 3

MAN & ONS

 

Kl. 8.25
Træner: Malene & Gustav

 

Kontakt

HOLD 4

MAN & ONS

 

Kl. 17.00
Træner: Freja & Malene

 

Kontakt

HOLD 5

MANDAG

 

Kl. 18.00
Træner: Freja

 

Kontakt

HOLD 6

TIR & TOR

 

Kl. 6.25
Træner: Nadia & Mikkel

 

Kontakt

HOLD 7

TIR & TOR

 

Kl. 7.25
Træner: Nadia & Mikkel

 

Kontakt

HOLD 8

TIR & TOR

 

Kl. 17.10
Træner: Clara & Nathalie

 

Kontakt

HOLD 9

TIR & TOR

 

Kl. 18.10
Træner: Clara & Nathalie

 

Kontakt

HOLD 10

TIR OG/ELLER TOR 

 

Kl. 20.10
Træner: Clara & Nathalie

 

Kontakt

DET MED SMÅT…

 • Bemærk: ovenstående priser er momsfritaget, og såfremt der pålægges moms på træning, kan der forekomme ændringer af prisen. 
 • Teamtræning kører hele året rundt – der vil dog være en ændret holdplan i perioden fra 23. december tom. 1 januar. Der vil være mulighed for OPEN GYM (selvtræning) i hele perioden. 
 • Ved tilmelding af et Teamtræningsforløb, kan du få op til fire ugentlige holdtræninger. Alle Teamtræningsdeltagere kan nemlig tilmelde sig ekstra holdtræning fredage kl. 6.25 og kl. 16.30 (50/50) & lørdage kl. 8.30 og 9.30 (Teamtræning). Booking sker via vores bookingsystem: cramersstudie.dk/booking
 • Der er ca. 12 deltagere på alle Teamtræningshold.
 • Betaling: Betalingen sker månedligt forud via automatisk kortbetaling. Du modtager et betalingslink efter tilmelding.
 • Ferie: Har du planlagt ferie under dit Teamtræningsforløb, sætter vi dit abonnement på bero. Dog maksimalt fire uger per halvår (første halvår: januar-juni, andet halvår: juli-december) – og maksimalt seks ugers ferie fordelt på hele året. Beløbet svarende til din ferie bliver fratrukket dit medlemsskab i den pågældende måned, du holder ferie.
 • Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time. Melder du til din træner, at du er forhindret i at deltage, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at se, om du kan deltage på et af ugens øvrige hold. Vi kan dog ikke garantere dette.
 • Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.
 • En træningssession har en varighed på 55 min.
 • Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ.
 • Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.
 • Prisstigninger: Ved hvert årsskifte tilpasses priserne i forhold til inflationen