• Teamtræning

1

Medlemsskab

2

Træninger pr. uge

10

Deltagere pr. hold

Tilmeld dig Teamtræning

Tilmeld dig Teamtræning

Vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan koordinere dit forløb i Cramers studie

Alt det bedste til dig i én pakke

ER CRAMERS TEAMTRÆNING NOGET FOR MIG?

Cramers Teamtræning er vores helt unikke træningskoncept, der garanterer dig sved på panden, forbedret teknik, øget styrke, forbedret kondition, eventuelt vægttab og et fantastisk sammenhold med ligesindede.

En træningssession består typisk af 10 minutters opvarmning, efterfulgt af 20 minutters teknikorienteret træning – fx forskellige varianter af squat, dødløft og kropshævninger. Derefter er der ca. 20 minutter med forskellige helkropsøvelser, intervaltræning mm. Det kan fx være en ‘AMRAP’ på 15 minutter, efterfulgt af en ‘finisher’. Dette varierer fra gang til gang.

Du får alle fordelene ved at have en personlig træner, men også opbakningen fra dine træningsmakkere, som støtter dig i din udvikling. Du vil tilbringe meget tid med og komme tæt på dine træningsmakkere, og netop derfor bliver hvert hold sammensat af Cramers trænere, så vi sikrer den bedste dynamik på hvert hold. Der er 8-10 deltagere på hvert hold.

Cramers Studie har to omklædningsrum – ét til herre og ét til damer, hvert med tre brusenicher. Som Teamtræningsmedlem kan du frit benytte vores håndklædeservice, shampoo, balsam og body lotion. Herudover har vi også føntørre og fladjern til rådighed, og du er altid velkommen til at tage en kop kaffe i loungeområdet – før eller efter træning.

. . . .

NÆSTE FORLØB – FEBRUAR 2019

Cramers Teamtræning er et 20 ugers forløb, som du kan tilmelde dig to gange årligt, henholdsvis august og februar. Som noget nyt, tilbyder vi ny og kortere bindingsperiode: løbende måned + næste.

 • Første halvår: Februar: uge 6-25
 • Andet halvår: August: uge 32-51

PRIS: 1.800 kr/måned.
Tilmelder du dig inden 31/12-18, får du Teamtræning til 1.600 kr./måned – under hele dit forløb. Din tilmelding er endelig, idet øjeblik du indbetaler et depositum på 1.000 kr. Depositum refunderes ikke, men beløbet fratrækkes din første Teamtræningsfaktura. 

HVAD FÅR JEG MED I CRAMERS TEAMTRÆNING?

 • To ugentlige træningspas med din personlige coach
 • Mulighed for at joine holdtræning fredag & lørdag* og derved få op til fire træning per uge. 
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning af dit forløb
 • Indledende workshop med introduktion af Cramers Studie og teknik**
 • Coaching og vejledning per mail gennem hele forløbet
 • Cramers Guidelines – et hæfte med information og gode råd til dit forløb
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning
 • Tilbud og rabatter fra vores samarbejdspartnere
 • Medlem af lukket Facebookgruppe

* Vi fortsætter succesen, således at du fortsat kan få op til fire ugentlige træningspas, når du tilmelder dig et Teamtræningsforløb. Fra januar 2018 kan Teamtræningsdeltagere nemlig også tilmelde sig holdtræning fredag kl. 16.30 (50/50) & lørdag kl. 9.30 (TRX/Motionsboksning). Booking sker via vores bookingsystem – HER.

**Indledende workshop er et tilbud for nye deltagere. Tidsplan følger, men sæt kryds i kalenderen lørdag den 4/8 (morgen/formiddag).

1:Man & ons


Kl. 6.25

Træner: Therese


Kontakt

2:Man & ons


Kl. 7.25

Træner: Therese


Kontakt

3:Man & Ons


Kl. 8.45

Træner: Therese


Kontakt

4:Man & ons


Kl. 17.00

Træner: Lars Christian


Kontakt

5:Man & ons


Kl. 18.00

Træner: Lars Christian


Kontakt

6:Tir & tor


Kl. 6.25

Træner: Karen


Kontakt

7:Tir & tor


Kl. 7:20

Mandeholdet // Træner: Lars Christian


Kontakt

8:Tir & tor


Kl. 17.15

Mix-holdet // Træner: Gustav


Kontakt

9:Tir & tor


Kl. 18.15

+45 holdet // Træner: Gustav


Kontakt
Det med småt...

- Opsigelse: Løbende måned + næste.

- Betaling: Betalingen sker månedligt forud via automatisk kortbetaling. Du modtager et betalingslink efter tilmelding.

- Senere opstart: Du kan tilmelde dig Teamtræning efter den oprindelige opstart, hvis der er plads på et af holdende. Tilmelder du dig efter opstart, skal du tilkøbe 1-2 personlige træningssessioner (af 600 kr.), for at sikre dit tekniske niveau forud for opstart. Hvis din personlige træner vurderer, at det er nødvendigt med mere træning, indgås aftale herom. Dette er for at sikre, at du og dit hold får det maksimale ud af forløbet.

- Ferie: Har du planlagt ferie under dit Teamtræningsforløb, sætter vi dit abonnement på pause. Dog maksimalt to uger per forløb. Beløbet svarende til 1-2 ugers ferie vil blive fratrukket din sidste betaling i forløbet.

- Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time. Melder du til din træner, at du er forhindret i at deltage, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at se, om du kan deltage på et af ugens øvrige hold. Vi kan dog ikke garantere dette.

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.

- En træningssession har en varighed på 55 min.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ.

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.