• Teamtræning

1

Medlemsskab

2

Træninger pr. uge

12

Deltagere pr. hold

Tilmeld dig Teamtræning

Tilmeld dig Teamtræning

Vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan koordinere dit forløb i Cramers studie

Alt det bedste til dig i én pakke

ER CRAMERS TEAMTRÆNING NOGET FOR MIG?
Cramers Teamtræning er vores helt unikke træningskoncept, der garanterer dig sved på panden, forbedret teknik, øget styrke, forbedret kondition, eventuelt vægttab og et fantastisk sammenhold med ligesindede. En træningssession består typisk af 10-15 minutters opvarmning, efterfulgt af 20 minutters teknik- og styrkeorienteret træning – fx forskellige varianter af squat, dødløft og kropshævninger. Derefter er der ca. 20 minutter med forskellige helkropsøvelser, intervaltræning mm. Det kan fx være en ‘AMRAP’ på 15 minutter, efterfulgt af en ‘finisher’. Dette varierer fra gang til gang. Du får alle fordelene ved at have en personlig træner, men også opbakningen fra dine træningsmakkere, som støtter dig i din udvikling. Du vil tilbringe meget tid med og komme tæt på dine træningsmakkere, og netop derfor bliver hvert hold sammensat af Cramers trænere, så vi sikrer den bedste dynamik på hvert hold. Der er ca. 12 deltagere på hvert hold.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Nedenfor ser du en oversigt over, hvilke hold du kan tilmelde dig. Vi har både hold om morgenen og eftermiddagen/aftenen. Tilmeld dig holdet, og har vi en ledig plads til dig, kan du som udgangspunkt starte med det samme. Vi anbefaler alle nye Teamtræningskunder to personlige træningstimer, inden start på holdet.

FORLØBETS VARIGHED?
Teamtræning kører hele året*, og tilmelder du dig et hold, kan du træne på holdet lige så længe, du har lyst. Ønsker du at opsige dit medlemsskab gældende følgende opsigelse: løbende måned + næste måned. Det betyder med andre ord, at du selv bestemmer, om du ønsker at prøve Teamtræning i to måned, eller træne på holdet en længere periode – fx seks, otte eller 12 måneder (eller længere).

HVAD HVIS JEG SKAL PÅ FERIE?
Som Teamtræningsdeltager kan du holde seks ugers ferie om året (max fire uger per halvår), hvor dit månedlige medlemsskab bliver sat på bero. Du informerer os blot på mail, når du skal på ferie, og så sørger vi for at reducere den månedige betaling, svarende til din ferie. Alt info modtages ved opstart af forløb.

ER DER BADEFACILITETER I STUDIET?
Cramers Studie har to omklædningsrum – ét til herre og ét til damer, hvert med tre brusenicher. Som Teamtræningsmedlem kan du frit benytte vores håndklædeservice, shampoo, balsam og body lotion. Herudover har vi også føntørre og fladjern til rådighed, og du er altid velkommen til at tage en kop kaffe i loungeområdet – før eller efter træning.

HVAD FÅR JEG MED I CRAMERS TEAMTRÆNING?

  • To ugentlige træningspas med din personlige coach
  • Mulighed for at joine ekstra holdtræning fredag & lørdag (**)
  • Kropsanalyse ved opstart og afslutning af dit forløb
  • Coaching og vejledning per mail gennem hele forløbet
  • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning
  • Medlem af lukket Facebookgruppe

PRIS: 1.600 kr/måned.

HOLD 1
Man & ons


Kl. 6.25

Træner: Therese


Kontakt

HOLD 2
Man & ons


Kl. 7.25

Træner: Therese


Kontakt

HOLD 3
Man & ons


Kl. 8.45

Træner: Therese


Kontakt

HOLD 4
Man & ons


Kl. 17.00

Træner: Lars Christian


Kontakt

HOLD 5
Man & ons


Kl. 18.00

Mix-holdet // Træner: Lars Christian


Kontakt

HOLD 6
Tir & tor


Kl. 6.25

Træner: Mikkel


Kontakt

HOLD 7
Tir & tor


Kl. 7:20

Mandeholdet // Træner: Mikkel


Kontakt

HOLD 8
Tir & tor


Kl. 17.15

Mix-holdet // Træner: Gustav/Nathalie


Kontakt

HOLD 9
Tir & tor


Kl. 18.15

+45 holdet // Træner: Gustav/Nathalie


Kontakt

HOLD 10
Tir og/eller tor (***)


Kl. 20.05

'Når barnet er puttet' // Træner: Magnus


Kontakt
Det med småt...

(*) Teamtræning (TT) er som noget nyt overgået til et månedligt medlemskab, der kører hele året rundt, måned efter måned - også på helligdage. I perioden fra 23 december tom. 1 januar vil der være ændret holdplan (info modtages ved opstart). Tidligere var prisen 1.600 kr. for fire ugers træning. Vi fastholder prisen, men nu dækker prisen for én fuld måned.

(**) Ved tilmelding af et Teamtræningsforløb, kan du få op til fire ugentlige holdtræninger - alle Teamtræningsdeltagere kan nemlig tilmelde sig holdtræning fredag kl. 6.25 og kl. 16.30 (50/50) & lørdag kl. 9.30 (styrkehold). Booking sker via vores bookingsystem: cramersstudie.dk/booking

(***) NYT HOLD: Tirsdag og torsdag kl. 20, har vi et Teamtræningshold, hvor du kan vælge, om du vil træne med om tirsdagen eller om torsdagen - pris: 800 kr./måned. Du kan også træne med begge dage, og så er prisen 1.600 kr./måned, som alle andre Teamtræningshold.

- Der er ca. 12 deltagere på alle Teamtræningshold.

- Betaling: Betalingen sker månedligt forud via automatisk kortbetaling. Du modtager et betalingslink efter tilmelding.

- Ferie: Har du planlagt ferie under dit Teamtræningsforløb, sætter vi dit abonnement på bero. Dog maksimalt fire uger per halvår (første halvår: januar-juni, andet halvår: juli-december) - og maksimalt seks ugers ferie fordelt på hele året. Beløbet svarende til din ferie bliver fratrukket dit medlemsskab i den pågældende måned, du holder ferie.

- Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time. Melder du til din træner, at du er forhindret i at deltage, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at se, om du kan deltage på et af ugens øvrige hold. Vi kan dog ikke garantere dette.

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.

- En træningssession har en varighed på 55 min.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ.

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.