ER CRAMERS FAR/BARN-TRÆNING NOGET FOR MIG? I Cramers Studie har vi igennem mange år haft stor succes med vores mor/barn forløb, og da vi oplever efterspørgsel på forløb til fædrene, har vi oprettet et far/barn hold – et tilbud til alle fædre, der ønsker et træningsfællesskab under barslen.

Træningen består af en kombination af styrke- og konditionstræning. Alle kan være med – uanset udgangspunkt. Vi er vant til meget aktive børn på vores far/barn hold – og det er absolut intet problem. 

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET?
Vi har ét far/barn hold i Studiet – med træning fredage kl. 11 eller kl. 12.00. På nuværende tidspunkt har vi kun far/barn hold med én ugentlig træning. Der er løbende opstart, dvs. du kan joine holdet, så snart det passer dig og dit program, såfremt der er ledige pladser. 

ØVRIGE SPØRGSMÅL?
Tjek eventuelt ‘det med småt’ nedenfor, og ellers er du velkommen til at kontakte os med øvrige spørgsmål eller tanker. Vi ser frem til at høre fra dig. 

1.150 kr pr md.
 • Træningsforløb med én ugentlig træning
 • Holdtræning - fredage kl. 11 eller kl. 12
 • Træning på et lille hold med 3-7 fædre
 • Kropsanalyse ved start og slut
 • Fri coaching og vejledning per mail hos din træner under hele forløbet
 • Mulighed for selvtræning alle ugens dage i udvalgte tidsrum (med baby)
 • Mulighed for ekstra holdtræning: lørdage kl. 8.30 eller 9.30 (uden baby).

VI HJÆLPER DIG MED AT NÅ DINE MÅL

En stor ændring starter med et lille skridt – og vi glæder os til at se dig og din baby på vores far/barn hold.  

LØBENDE OPSTART PÅ NEDENSTÅENDE HOLD

FAR/BARN

Løbende opstart 

 

Fredage kl. 11 eller 12

 

Kontakt

DET MED SMÅT…

 • Forløbets varighed: Du kan tilmelde dig far/barn forløbet i den periode, der passer dit og jeres program – dog med forbehold for, at vi har nok fædre til at oprette holdet. 
 • Tilmelding & betaling: Ved tilmelding modtager du en faktura på det samlede beløb for den periode, du ønsker at joine holdet. Ønsker du fakturaen opdelt i rater, skal du give besked ved tilmelding. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet – med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen. Såfremt holdet er fuldt booket, laver vi en plan, indtil der kommer en åbning på holdet. 
 • Varighed: En træningssession har en varighed på 55 min. Du er altid velkommen til at komme i god tid forud for dagens træning, så du i ro og mag kan give give dit barn lidt mad, eller hvis du fx ønsker at nyde en kop kaffe i Studiet inden træning. Du er naturligvis også velkommen til at blive hængende i loungen i Studiet lige så længe, du har lyst til – efter dagens træning.
 • Ferie & helligdage: Vores holdtræning kører hele året rundt trods helligdage. Der vil typisk være ændrede træningstider på helligdage – kontakt os, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i. Har du planlagt ferie under dit far/barn-forløb, er det ikke muligt at få pengene retur eller få erstatningstimer for træningstimerne, du ikke deltager i. Vi udarbejder dog glædeligt et træningsprogram til dig. 
 • Ved sygdom/fravær: Er du forhindret i at deltage i en træning pga. sygdom eller lign., er det ikke muligt at få pengene retur eller få erstatningstimer for træningstimerne, du ikke deltager i. Som far/barn deltager er du dog velkommen til at komme og træne i Studiet – alle ugens dage, i specifikke tidsrum. Info modtages ved opstart af forløb. 
 • Din træner: Som udgangspunkt har du en fast træner tilknyttet dit far/barn hold, men skulle din træner blive forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere.
 • Omklædning og badefaciliteter: Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm., samt puslebord. 
 • JulepauseAlle far/barn hold holder pause i uge 52+53, og starter igen i uge 1