Sundhedsforløb

Ønsker du at gøre noget godt for din arbejdsplads og dine medarbejdere? Med et 12 ugers sundhedsforløb kan du fremme sundheden, mindske sygefravær og højne energiniveau og overskud blandt dine medarbejdere. Et 12 ugers sundhedsforløb er den bedste investering – både nu og her, og på den lange bane. Læs meget mere om vore 12-ugers sundhedsforløb, priser mm. her!

Firmatræning

Ønsker du at tilbyde træning på din virksomhed, kan I vælge imellem 1, 2 eller 3 ugentlige træningspas. Vi tilbyder løbetræning, styrke-pulstræning og yoga, som kan kombineres, som I foretrækker. Læs meget mere om vores firmatræning, priser mm. her!

Teambuilding

Er det blevet tid til at arrangere et teambuilding-event på arbejdspladsen, fx i forbindelse med en sommerfest, sundhedsdag eller julefrokost, så er vi klar med en masse sjove og gode ideer. Læs meget mere om vores teambuilding her!

Ergonomisk arbejdspladsvurdering

Forebyg gener i muskler og led og forbedre medarbejdernes sundhed og trivsel med ergonomisk vejledning fra vores kompetente fysioterapeuter. Læs meget mere om ergonomisk arbejdspladsvurdering her!

Firmaer, vi giver sved på panden