Beskrivelse

Har du flere gange forsøgt at ændre vaner eller implementere nye, men mangler konkrete redskaber til at nå i mål? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig Der findes meget information og mange meninger om, hvordan man bedst opnår succes med vaneændringer. Vi vil i denne workshop guide dig igennem de mange informationer, og give dig konkrete strategier baseret på forskning og de tilgange, vi finder mest gavnlige og lettilgængelige på området. Vi starter dagen med at præsenterer videnskabeligt baseret information omkring vanetænkning og hjernens forræderiske modvilje til ændringer, så vi får skabt en bedre forståelse for de mentale udfordringer, der kan opleves i forbindelse med ændringer af vaner eller livsstil. Derefter tager vi en snak om forskellige strategier og konkrete redskaber til, hvordan du kan tilgå ændringen af dine vaner eller livsstil, for at øge sandsynligheden for et succesfuldt resultat. Herunder afprøver vi også nogle af de strategier, som er særdeles vigtige, så du kan mærke dem på egen krop. Vi guider dig igennem strategierne, så du føler dig parat til at praktisere dem på egen hånd efter dagens workshop.

Vi glæder os til at se dig til vores workshop om hjernen og strategier til en sundere hverdag. 

HVORNÅR

Lørdag den 4. december kl. 12-16

LOKATION

Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København

DAGENS PROGRAM

  • Introduktion og information omkring vanetænkning og faktorer der influerer eller modarbejder sandsynligheden for succes – herunder hjernens forræderiske modvilje og en øget forståelse for egen tankevirksomhed.
  • Konkrete strategier til at håndtere de mentale udfordringer, du kan opleve i forbindelse med ændring af vaner eller livsstil. Disse afprøves også i praksis.
  • Spørgsmål & tak for i dag.

ANDET

  • Der vil blive serveret vand, kaffe og frugt på dagen.

PRIS OG TILMELDING: 

Prisen for workshoppen er 450 kr. For tilmelding send en mail til Karen@cramersstudie.dk med nedenstående informationer:

  • For- og efternavn
  • E-mail
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Herefter modtager du en faktura, og når denne er betalt, er pladsen din. Beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 30 deltagere).