Beskrivelse

Er du lige blevet mor, skal være det, eller er du allerede mor og interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan træne efter din fødsel og hvad du skal være opmærksom på både fysisk og mentalt? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Der findes meget information og mange meninger om, hvordan du bør og skal træne – eller slet ikke træne, efter din fødsel. Vi vil i denne workshop guide dig i gennem junglen af informationer, og tage fat i den nyeste forskning på området. Vi starter dagen med at vende de forandringer kroppen gennemgår, og nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med din træning efter fødslen. Derefter lærer du at tjekke dig selv for delte mavemuskler, og vi gennemgår, hvad du skal være opmærksom på under din træning. Derudover tager vi en snak om bækkenbundtræning, og vi guider dig igennem forskellige bækkenbundsøvelser, som du kan implementere i din hverdag. Herefter kører vi en mor/barn træning i Cramers Studie, så du kan mærke øvelserne på egn krop. Vi guider dig igennem øvelserne med fokus på teknik og opspænd, så du føler dig tryg og parat til at træne på egen hånd efter dagens workshop. Derudover vil vi give tips til din daglige kost, så du kan skabe de bedste forudsætninger for krop og sind i din nye hverdag.

Vi glæder os til at se dig til vores workshop om træning og tiden efter fødslen 

HVORNÅR

Lørdag den 12. juni 2021 kl. 12-16

LOKATION

Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København

DAGENS PROGRAM

 • Introduktion og information omkring træning efter fødslen– herunder delte mavemuskler, bækkenbundstræning og træning generelt.
 • Konkrete redskaber til de mentale udfordringer, du kan opleve i forbindelse med træning efter fødslen
 • Tjek af egne mavemuskler – har du en deling af mavemusklerne? Vi lærer dig at tjekke din mavemuskulatur. 
 • 1 times mor/barn træning. Vi kører dig igennem et program, der indeholder øvelser, som du kan bruge efter din fødsel. Alle niveauer kan deltage, da vi tilpasser det til dit niveau (der er mulighed for at tage et bad efter workshoppen – vi har håndklæder, shampoo, balsam mm.).
 • Spørgsmål & tak for i dag.

ANDET

  • Du får udleveret et hæfte med træningsøvelser, mentale fokuspunkter, og vores guldkorn fra workshoppen.
  • Efter endt workshop vil du modtage et træningsprogram med tre forskellige niveauer, så du kan komme i gang med din træning hurtigst muligt. Derudover modtager du et opskrifthæfte med sunde og varierende opskrifter, som du kan benytte under og efter din graviditet.
  • Vi sørger for, at der vil være snacks og vand i løbet af dagen

  Du må gerne komme omklædt i dit træningstøj, da der kun er en kort pause inden selve workouten – husk indendørssko

PRIS OG TILMELDING: 

Prisen for workshoppen er 450 kr. For tilmelding send en mail til Karen@cramersstudie.dk med nedenstående informationer:

 • For- og efternavn
 • E-mail
 • Adresse
 • Tlf. nr.

Herefter modtager du en faktura, og når denne er betalt, er pladsen din. Beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 30 deltagere).