Beskrivelse

Er du interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan spise i forbindelse med vægttab, eller hvis du vil optimere din præstationsevne i forbindelse med din træning?  Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Der findes meget information og mange meninger om, hvordan du bør og skal spise, når du skal tabe dig, eller hvis du vil optimere din træning. Vi vil i denne workshop guide dig i gennem junglen af informationer, og tage fat i den nyeste forskning på området. Vi starter dagen med at vende generelle kostråd i henhold til begge aspekter, samt gennemgår tidens kostmæssige trends. Herefter vil vi vende nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med både vægttab og præstationsoptimering. Derefter vil der arbejdes i små grupper med en ugeplan, hvor du tager udgangspunkt i dig selv, eller den målsætning, som du har. Til sidst vil vi gennemgå de opståede spørgsmål i plenum.

Vi glæder os til at se dig til vores workshop om vægttab vs. præstationsevnen

HVORNÅR

Lørdag den 17. september kl. 12-15

LOKATION

Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København

DAGENS PROGRAM

  • Introduktion og information omkring kost generelt – gennemgang af de generelle kostråd i henhold til vægttab og præstationsoptimering, samt gennemgår tidens kostmæssige trends
  • Konkrete redskaber til de mentale udfordringer, du kan opleve i forbindelse med både vægttab og præstationsoptimering.
  • Gruppearbejde med en konkret ugeplan, hvor du tager udgangspunkt i dig selv, eller den målsætning, som du har.
  • Spørgsmål & tak for i dag.

PRIS OG TILMELDING: 

Prisen for workshoppen er 350 kr. For tilmelding send en mail til Karen@cramersstudie.dk med nedenstående informationer:

  • For- og efternavn
  • E-mail
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Herefter modtager du en faktura, og når denne er betalt, er pladsen din. Beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 30 deltagere).

DET MED SMÅT