12

Ugers forløb

2

Træninger pr. uge

6

Deltagere pr. hold

Tilmeld dig Mor/Barn-træning

Tilmeld dig Mor/Barn træning

Vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan koordinere dit forløb i Cramers studie

Kvalitetstid for dig og din baby

ER CRAMERS MOR/BARN-TRÆNING NOGET FOR MIG?
I Cramers Studie ved vi, at det kan være svært at balancere ”mig-tid” med dét, at være nybagt mor. Derfor har vi sammensat den perfekte træningspakke til dig, som er nybagt mor, der ønsker at gøre noget godt for dig selv, din krop og din sundhed uden at det går ud over din værdifulde tid med dit barn. Træningen består af en kombination af styrke- og konditionstræning, hvor vi især har fokus på at styrke din ryg, bækkenbund og dine mavemuskler. Især sidste har brug for ekstra opmærksomhed efter din graviditet. Alle kan være med – uanset udgangspunkt. Holdene består af dig plus ca. 4-5 andre mødre og jeres børn. Jeres lille hold samt de dejlige og rolige lokaler i Cramers Studie, giver dig og din baby de bedste forudsætninger for at kunne gennemføre en god træning. Én af studiets mor/barn trænere vil stå for træningen samt vejledningen under dit forløb.

HVORNÅR KAN JEG OPSTARTE FORLØB?
Vi anbefaler, at du som minimum venter med at opstarte forløb til efter din otte ugers undersøgelse, eller til din læge har givet accept for opstart af træning.

HVORDAN FÅR JEG PLADS PÅ HOLDET?
Vil du garantere dig selv en plads på dit favorit mor/barn hold – hvor dag og tidspunkt passer bedst til dig og baby, anbefaler vi, at du skriver i god tid. Idet øjeblik du har betalt et depositum på 1.000 kr., er pladsen din. Beløbet refunderes ikke.

HVORDAN OG HVORLEDES, HVIS JEG ER FORHINDRET TIL EN ELLER FLERE TRÆNINGER UNDER MIT FORLØB?
Vi er opmærksomme på, at man som mor fra tid til anden er forhindret i at deltage til den planlagte træning, fx pga. ferie, sygdom eller manglende søvn. Vi kan desværre ikke refundere beløbet eller garantere erstatningstimer for de træningstimer, du ikke deltager i, men som nyt kan vi istedet tilbyde vores mødre på mor/barn holdene:

1: Ekstra træning i hverdagene
Udover dine to ugentlige træninger på mor/barn holdet i hverdagene, åbner vi op for muligheden for selvtræning mandag, onsdag og fredag fra kl. 13-15. På den måde kan du få en ekstra ugentlig hverdagstræning i kalenderen, eller stadig opnå to hverdagstræninger, hvis du er forhindret i at deltage til en mor/barn træning i løbet af ugen. Du er naturligvis velkommen til at medbringe din baby til træning i ovenstående tidsrum.

2: Weekendtræning
Du er velkommen til at træne i hele åbningstiden i weekenden – inkl. tilmelde dig lørdagens hold (skiftevis boksning og TRX) kl. 9.30 via bookingssystemet.

 • Lørdage kl. 8.30-14
 • Søndage kl. 9-14

Ønsker du at medbringe din baby til træning i weekenden, er du også velkomne til dette i hele åbningstiden – med undtagelse af de tidsrum, hvor der er hold. Du kan holde dig opdateret på holdplanen her.

2:  Bytte-fleksibilitet 
Er du forhindret i at deltage i en mor/barn træning, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at tilbyde dig en plads på et af de øvrige mor/barn hold i samme uge. Det kræver dog, at der er afbud på et af de øvrige hold. Du modtager alt praktisk info om ‘bytte fleksibilitet’ forud for opstart af forløb.

 

FORLØBET INKLUDERER:

 • 12 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træningspas (á 60 min. varighed) i Cramers Studie:
 • Træningsdage: se holdoversigt nedenfor
 • Træning på et lille lukket hold med optil 6 mødre + børn.
 • Fri coaching og vejledning per mail hos din træner under hele forløbet – fx indenfor kost, træning og sundhed generel
 • Mulighed for selvtræning mandag, onsdag og fredag fra kl. 13-15 samt i weekenden indenfor Studiets åbningstider.
 • Mulighed for at tilmelde sig lørdagens hold kl. 9.30 – skiftevis TRX og motionsboksning.
 • Kropsanalyse (måling af vægt, fedt- og muskelmasse mm.) ved opstart og afslutning af dit forløb
 • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning.
 • Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og gode råd til træning mm.

PRIS:

2.000 kr./måned – i alt 6.000 kr. for hele beløbet (12 uger).
Ved tilmelding af forløb modtager du en samlet faktura – eller opdelt i to eller tre rater, som du ønsker. Når du har betalt, er pladsen din. 

 

NÆSTE HOLD

Uge 14


Onsdag & fredag

kl. 11


Kontakt

Uge 14


Onsdag & fredag

kl. 12


Kontakt

Uge 17


Tirsdag & torsdag

kl. 11


Kontakt

Uge 17


Tirsdag & torsdag

kl. 12


Kontakt

Uge 17


Tirsdag & torsdag

kl. 14


Kontakt

Uge 20


Mandag & onsdag

kl. 10


Kontakt

Uge 20


Mandag & fredag

kl. 11 & kl. 10


Kontakt

Uge 26


Onsdag & fredag

kl. 11


Kontakt

Uge 26


Onsdag & fredag

kl. 12


Kontakt

Uge 29


Tirsdag & torsdag

kl. 11


Kontakt

Uge 29


Tirsdag & torsdag

kl. 12


Kontakt

Uge 29


Tirsdag & torsdag

kl. 14


Kontakt

Uge 32


Mandag & onsdag

kl. 10


Kontakt

Uge 32


Mandag & fredag

kl. 11 + kl. 10


Kontakt
Det med småt...

- Tilmelding & betaling: Ved tilmelding af mor/barn forløb modtager du en faktura på det samlede beløb - eller opdelt i rater, hvis du ønsker det. Når du har betalt, er pladsen din. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet - med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen.

- En træningssession har en varighed på 60 min. Du er dog altid velkommen til at komme i god tid forud for dagens træning, så du i ro og mag kan give give dit barn lidt mad, eller hvis du fx ønsker at nyde en kop kaffe i Studiet inden træning. Du er naturligvis også velkommen til at blive hængende i loungen i Studiet lige så længe, du har lyst til - efter dagens træning.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere

- Har du planlagt ferie under dit mor/barn-forløb, er det ikke muligt at få pengene retur eller få erstatningstimer for træningstimerne, du ikke deltager i. Vi udarbejder dog glædeligt et træningsprogram til dig.

- Helligdage: vores holdtræning kører hele året rundt trods helligdage. Der vil typisk være ændrede træningstider på helligdage - kontakt os, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i :-)

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm., samt puslebord på kvindernes toilet

- Ønsker du at træne i weekenden i perioden fra kl. 12-14, skal du tilmelde dig OPEN GYM via bookingsystemet - senest aftenen forinden. Hvis der ikke er nogle tilmeldte OPEN GYM, lukker Studiet kl. 12.