• Sommertræning

Træn hele sommeren i Cramers Studie

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vi har selvfølgelig planlagt et super fedt program til dig, der gerne vil træne en masse henover sommeren. I år kører vi et fire ugers sommertræningsprogram i ugerne: 27, 28, 29 og 30. Du kan tilmelde dig én, to, tre eller alle fire uger.

HVILKE HOLD KAN JEG TILMELDE MIG?
På programmet er bl.a. funktionel træning 1 og 2*,  TRX, løbetræning (intervaltræning) på Kastellet samt udendørstræning på Konditaget på Østerbro – begge hvis vejret tillader det*, og vores populære fredagshold; Fifty Fifty. Du kan se programmet nedenfor – med forbehold for ændringer.

HVORNÅR ER DER HOLD? & HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Som udgangspunkt er der to hold alle hverdage: morgentræning kl. 6.30-7.25 og igen kl. 17.00-17.55, med undtagelse af torsdag, hvor der er løb på programmet kl. 17, og ikke om morgenen.

Du kan tilmelde dig alle de hold, du ønsker – og det foregår via vores bookingsystem*. Bookingsystemet åbnes for tilmelding mandag d. 24. juni (uge 27). Der er plads til 12-16 deltagere på hvert hold (indendørs), og bliver et hold fuldt booket, åbner vi op for ekstra hold i bookingsystemet. Er der efterspørgsel på flere morgenhold, vil vi åbne op for et ekstra hold om morgenen kl. 7.30-8.25, og er der efterspørgsel på flere aftenhold, vil vi åbne op for et ekstra hold kl. 18-18.55.

KAN JEG TRÆNE I STUDIET UDOVER DE HOLD, JEG TILMELDER MIG?
Ja, du kan frit træne i Studiet indenfor åbningstiderne*, med undtagelse af tidsrum med hold (se holdplan nedenfor). Vi sørger for at dele workout til inspiration på tavlen i Studiet.

Vi har mor/barn hold i Studiet tirsdag-fredag mellem kl 11-13. Du er velkommen til at træne på egen hånd i dette tidsrum, du skal blot være opmærksom på at musik- og støjniveau her vil være en del lavere – af hensyn til de små babyer.

PRISER – HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?
Du kan tilmelde dig én, to, tre eller alle fire uger:

  • 1 uge: 500 kr.
  • 2 uger: 800 kr. (400 kr./uge)
  • 3 uger: 1.050 kr. (350 kr./uge)
  • 4 uger: 1.200 kr. (300 kr./uge)

HVORDAN TILMELDER JEG MIG SOMMERTRÆNING?
Nedenfor finder du en kontaktformular, der passer til dit ønske om at tilmelde dig én, to, tre eller alle fire uger. I mailen må du gerne vedhæfte følgende informationer:

  • Hvilken uge/hvilke uger, du ønsker at tilmelde dig?
  • For- og efternavn
  • E-mail
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Efter tilmelding vil du modtage en faktura på mail, og når denne er betalt, er din tilmelding endelig (beløbet refunderes ikke). Har du spørgsmål til programmet, bruger du også kontaktformulatren nedenfor.

JEG VIL GERNE TILMELDE MIG:

Én uge


500 kr.

Kontakt

To uger


800 kr.

400 kr./uge


Kontakt

Tre uger


1.050 kr.

350 kr./uge


Kontakt

Fire uger


1.200 kr.

300 kr./uge


Kontakt
Det med småt...

*
ÅBNINGSTIDER
Mandag - torsdag: 6.30-20
Fredag: 6.30-18
Lørdag: 8.30-14
Søndag: 9 - 14

BOOKINGSYSTEM
Er det første gang, du booker dig ind via vores bookingsystem, skal du oprette en bruger først. 

VEJRUDSIGTEN
Vi har udendørstræning på programmet torsdage kl. 17 (løbetræning/intervaltræning på Kastellet) og lørdage kl. 10.30 (på Konditaget). Skulle det ske, at det fx styrtregner en dag, vi har planlagt udendørstræning, rykker vi træningen indendørs i Cramers Studie. De tilmeldte vil modtage en besked på sms om morgenen, hvis træningen rykkes indendørs.

FUNKTIONEL TRÆNING 1 & 2
Funktionel træning 1 og 2 betyder, at der er forskellige programmer mandag og onsdag.

BADEFACILITETER
Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm., samt puslebord på kvindernes toilet