• Træning for gravide

TRÆN TIL TERMIN I CRAMERS STUDIE

Som gravid kan det nemlig være svært at finde hoved og hale i, hvad du må, og hvilke øvelser og bevægelser, du bør undgå. Ved at tilmelde dig vores gravidhold, lærer vi dig, hvordan du træner dit bækken – både liggende, og mens du træner og laver andre øvelser. Vi undersøger den eventuelle deling af dine mavemuskler ved opstart – og undervejs, hvis nødvendigt. Træningen er tilrettelagt sådan, at du får styrket kroppen og sved på panden til hver træning, samtidig med at vores dygtige træner og fysioterapeut, Line løbende justerer og tager hensyn til den enkeltes niveau og fysiske formåen.

Hvor langt skal jeg være i min graviditet, før jeg kan tilmelde mig? Du er velkommen på holdet, så snart du har lyst og overskud. Nogle tilmelder sig holdet inden nakkefoldsscanning, andre umiddelbart efter, og nogle tilmelder sig i sidste del af graviditeten. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt, end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau.   

Hvad nu, hvis jeg rammer termin i den periode, hvor gravidholdet kører? Gravidtræning i Studiet er et 12 ugers forløb. Rammer du termin indenfor denne periode, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin – og betale fra gang til gang. Kontakt Marie Louise direkte her, og så laver vi en plan til dig.

Kan jeg tilmelde mig et hold, der allerede er startet? Du er altid velkommen til at skrive og høre, om der er ledige pladser på det nuværende hold. Hvis der er en ledig plads, er du velkommen til at hoppe med på holdet.

FORLØBET INKLUDERER

  • 12 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træningspas (á 55 min. varighed) i Cramers Studie
  • Træningsdage: tirsdag og torsdag kl. 16.15 ELLER onsdag kl. 16 og fredag kl. 7 (se nedenfor)
  • Træning på et lille lukket hold med ca. 10 gravide
  • Fri vejledning per mail hos Line – fx indenfor kost, træning og sundhed generelt.
  • Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og gode råd til træning mm. under din graviditet
  • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen til genoptræning af bækkenbund og mavemuskulatur.
  • Tilbud på zoneterapi og gravidmassage hos Izabella Winther – ‘Husk dig selv’.
  • Pris: 1.400 kr./måned (4.200 kr. i alt)

Kontakt os her, hvis du ønsker mere information, og du kan tilmelde dig nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

NÆSTE HOLD

Uge 7
12 UGERS FORLØB


Tirsdag & torsdag

kl. 16:15


Kontakt

Uge 7
12 UGERS FORLØB


Onsdag & fredag

kl. 16:00 & 7:00


Kontakt

Uge 19
12 UGERS FORLØB


Onsdag & fredag

kl. 16:00 & 7:00


Kontakt
Det med småt...

- Betaling: Forud for opstart modtager du en faktura på hele beløbet (4.200 kr.). Foretrækker du ratebetaling (1.400 kr./måned) er dette også muligt. I så fald skal du give besked ved tilmelding.

- Ovenstående priser på gælder ved køb af min. 3 måneders gravidtræning.

- Termin: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin.

- Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time.

- Holdet oprettes, hvis der er min. seks tilmeldte deltagere.

- En træningssession har en varighed på 55 min.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.

- Som deltager på vores Gravidhold, kan du frit træne indenfor Studiets åbningstider - hvis du ønsker et eller flere træningspas i løbet af ugen. Du er også velkommen til at joine vores hold fredag og lørdag. Booking sker via bookingsystemet - cramersstudie.dk/booking