• Træning for gravide

TRÆN TIL TERMIN I CRAMERS STUDIE

Som gravid kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad du må, og hvilke øvelser og bevægelser, du bør undgå. Ved at tilmelde dig vores gravidhold, tager vi dig i hånden og hjælper dig under hele dit forløb hos os. Træningen består af funktionel træning med frie vægte kombineret med konditionstræning. Du får trænet hele kroppen igennem til hvert træningspas, og vi har ekstra fokus på din bækkenbund og mavemuskulatur, der er særlig udsat under graviditeten. Ved opstart af forløb gennemgår vi, hvordan du træner din bækkenbund – både liggende, og mens du laver andre øvelser. Vi undersøger din eventuelle deling af dine mavemuskler ved opstart, hvis du ønsker dette. Vores dygtige trænerteam sørger løbende for at justere i dagens træningsprogram, således at den er tilrettelagt til den enkeltes niveau og fysiske formåen.

HVOR LANGT SKAL JEG VÆRE I MIN GRAVIDITET, FØR JEG KAN TILMELDE MIG?
Du er velkommen på holdet, så snart du har lyst og overskud. Vi anbefaler dog, at du har været til 12 ugers scanning (nakkefoldsscanning) inden opstart af forløb. Når det så er sagt, er du velkommen uanset, om du er i uge 12, 24 eller 32. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau.   

HVAD NU, HVIS JEG RAMMER TERMIN INDENFOR DEN PERIODE, FORLØBET KØRER?
Gravidtræning i Studiet er et 12 ugers forløb. Rammer du termin indenfor denne periode, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Kontakt Marie Louise direkte her, og så laver vi en plan til dig.

Skulle det ske, at du føder før termin, kan vi ikke refundere beløbet, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet.

KAN JEG TILMELDE MIG ET HOLD, DER ALLEREDE ER STARTET?
Du er altid velkommen til at skrive og høre, om der er ledige pladser på det nuværende hold. Hvis der er en ledig plads, er du velkommen til at hoppe med på holdet.

KØRER I KUN 12 UGERS FORLØB?
Som udgangspunkt kører vi 12 ugers forløb, men vi vil meget gerne være fleksible og tilbyde dig et kortere forløb, hvis ledige pladser. Skriv til os, så laver vi en plan til dig.

FORLØBET INKLUDERER

  • 12 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træningspas (á 55 min. varighed) i Cramers Studie
  • Træningsdage: se holdoversigt nedenfor.
  • Træning på et lukket hold med ca. 10 gravide
  • Fri coaching og vejledning per mail hos din gravidtræner – fx indenfor kost, træning og sundhed generelt.
  • Fri træning i weekenden – indenfor Studiets åbningstider.
  • Opskrifthæfte med inspiration til sund og nem madlavning.
  • Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og gode råd til træning mm. under din graviditet.
  • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen til genoptræning af bækkenbund og mavemuskulatur.

PRIS: 

1.400 kr./måned – i alt 4.200 kr. for hele forløbet (12 uger).
Ved tilmelding af forløb modtager du en samlet faktura – eller opdelt i to eller tre rater, som du ønsker. Når du har betalt, er pladsen din. Ombestemmer du dig efter betaling, refunderer vi beløbet fratrukket et depositum på 1.000 kr. 

Kontakt os her, hvis du ønsker mere information, og du kan tilmelde dig nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

NÆSTE HOLD

Uge 44
12 UGERS FORLØB*


Tirsdag & torsdag

kl. 16.15


Kontakt

Uge 46
12 UGERS FORLØB*


Tirsdag & torsdag

kl. 19.10


Kontakt

Uge 1
12 UGERS FORLØB


Onsdag & fredag

KI. 16 & kl. 7.30


Kontakt

Uge 5
12 UGERS FORLØB


Tirsdag & torsdag

kl. 16.15


Kontakt
Det med småt...

- Tilmelding & betaling: Ved tilmelding modtager du en faktura på det samlede beløb - eller opdelt i rater, hvis du ønsker det. Når du har betalt, er pladsen din. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at opstarte forløb alligevel, refunderer vi beløbet - med undtagelse af 1.000 kr., som er depositum opkrævet for pladsen.

- Termin: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, vil vi så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så du kan træne frem til termin. Er du tilmeldt et hold, og føder du før termin, refunderer vi ikke det resterende beløb, men vi kan tilbyde dig at gemme beløbet til et kommende mor/barn forløb i Studiet. Ved tilmelding til et mor/barn forløb, skal du selv gøre os opmærksomme på dette.

- Helligdage: vores holdtræning kører hele året rundt trods helligdage. Der vil typisk være ændrede træningstider på helligdage - kontakt os, hvis du har spørgsmål til præcis de helligdage, der ligger indenfor det forløb, du er interesseret i :-)

- Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time.

- Holdet oprettes, hvis der er min. seks tilmeldte deltagere.

- En træningssession har en varighed på 55 min.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.

- Som deltager på vores Gravidhold, kan du frit træne i weekenden, indenfor Studiets åbningstider - med undtagelse af de tidsrum, vi kører hold. Du kan løbende holde dig opdateret på holdplanen her: cramersstudie.dk/holdplan. Ønsker du at træne i weekenden i perioden fra kl. 12-14, skal du tilmelde dig OPEN GYM via bookingsystemet - senest aftenen forinden. Hvis der ikke er nogle tilmeldte OPEN GYM, lukker Studiet kl. 12.

* I uge 44 og uge 46 opstarter to forløb, som begge holder pause henover jul og nytår (uge 52+53).

Uge 44-holdet træner otte uger inden jul (uge 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 + 51 og igen i uge 1, 2, 3 + 4)
Uge 46-holdet træner seks uger inden jul (uge 46, 47, 48, 49, 50 + 51 og igen i uge 1, 2, 3, 4, 5 +6)
Såfremt du kun kan deltage tom. uge 51 (pga. termin), orienterer du os herom, når du tilmelder dig forløbet.