• Træning for gravide

TRÆN TIL TERMIN I CRAMERS STUDIE

Som gravid kan det nemlig være svært at finde hoved og hale i, hvad du må, og hvilke øvelser og bevægelser, du bør undgå. Ved at tilmelde dig vores gravidhold, lærer vi dig, hvordan du træner dit bækken – både liggende, og mens du træner og laver andre øvelser. Vi undersøger den eventuelle deling af dine mavemuskler ved opstart – og undervejs, hvis nødvendigt. Træningen er tilrettelagt sådan, at du får styrket kroppen og sved på panden til hver træning, samtidig med at vores dygtige træner og fysioterapeut, Line løbende justerer og tager hensyn til den enkeltes niveau og fysiske formåen.

Hvor langt skal jeg være i min graviditet, før jeg kan tilmelde mig? Du er velkommen på holdet, så snart du har lyst og overskud. Nogle tilmelder sig holdet inden nakkefoldsscanning, andre umiddelbart efter, og nogle tilmelder sig i sidste del af graviditeten. Det ene tidspunkt er ikke mere rigtigt, end det andet. Vi sørger for at justere træningen, så den passer til dig og dit niveau.   

Hvad nu, hvis jeg rammer termin i den periode, hvor gravidholdet kører? Gravidtræning i Studiet er et 12 ugers forløb, og rammer du termin indenfor denne periode, finder vi en løsning, så du kan betale fra gang til gang. Kontakt Marie Louise direkte her, og så laver vi en plan til dig.

NYT: Som noget nyt tilbyder vi, at du kan tilkøbe ‘gravidyoga’ til dit forløb i Cramers Studie. Gravidyoga er et fantastisk supplement til din øvrige gravidtræning i Studiet, da yogaen bidrager med nogle nye stillinger og bevægelser, der vil styrke dig og dit mindset yderligere. Der vil være fokus på en afbalanceret træning af bækkenbunden og et roligt åndedræt. Det rolige tempo kan påvirke det autonome nervesystem, så din krop får de bedste forudsætninger for at skabe, opbygge og restituere. Gravidyoga undervises af Ann-Sophie Ehlers.

 

FORLØBET INKLUDERER

 • 12 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træningspas (á 55 min. varighed) i Cramers Studie
 • Træningsdage: onsdage kl. 16 og fredage kl. 7.00 
 • Træning på et lille lukket hold med 8 – 10 gravide
 • Fri vejledning per mail hos Line – fx indenfor kost, træning og sundhed generelt.
 • Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og gode råd til træning mm. under din graviditet
 • Træningsprogram, som du kan benytte efter fødslen til genoptræning af bækkenbund og mavemuskulatur.
 • Tilbud på zoneterapi og gravidmassage hos Izabella Winther – ‘Husk dig selv’.
 • Pris: 1.400 kr./måned (4.200 kr. i alt)

TILKØB AF GRAVIDYOGA

 • 11 x gravidyoga
 • Opstart i anden uge af gravidforløbet (næste opstart: mandag den 27. august kl. 19)
 • Træningsdage: mandage kl. 19-20.
 • Tilkøbspris: 1.100 kr. (100 kr./gang). Læs mere om priser og muligheden nedenfor under ‘det med småt’. 

Den samlede pris for gravidtræning er 4.200 kr. for 12 ugers træning, og ønsker du at tilkøbe gravidyoga, er den samlede pris: 5.300 kr. Du kan betale beløbet samlet, eller opdele betalingen i to eller tre rater, som du ønsker.

Kontakt os her, hvis du ønsker mere information, og du kan tilmelde dig nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

NÆSTE HOLD

Uge 34


Onsdag & fredag

kl. 16:00 & 7:00


Kontakt

Uge 46


Onsdag & fredag

kl. 16:00 & 7:00


Kontakt

Uge 7


Onsdag & fredag

kl. 16:00 & 7:00


Kontakt
Det med småt...

- Forløbets varighed: I uge 26 opstarter vi sidste 8 ugers gravidforløb. Herefter kører vi 12 ugers forløb, grundet efterspørgsel på længere forløb.

- Betaling: Forud for opstart modtager du en faktura på hele beløbet (4.200 kr.). Foretrækker du ratebetaling (1.400 kr./måned) er dette også muligt.

- Termin: Har du termin indenfor den 12 ugers periode forløbet foregår, kan vi finde en løsning, så du kan betale fra gang til gang.

- Gravidyoga: Som noget nyt tilbyder vi gravidyoga som tilkøbsmulighed. Prisen ved tilkøb er 1.100 kr. for 11 x yoga. Er du forhindret i at deltage i en eller flere yogasessioner, vil prisen fortsat være 1.100 kr., som betales ved opstart af forløb. Er du blot interesseret i at deltage fra gang til gang, kan du tilmelde dig for 150 kr./gang. Er du kun interesseret i gravidyoga - og ikke den øvrige gravidtræning i studiet, er prisen 1.650 kr. (150 kr./gang) - eller 200 kr./gang, hvis du blot vil komme udvalgte mandage. Der skal være minimum 5 tilmeldinger til gravidyoga, før vi opretter holdet.

- Er du forhindret i at deltage i en enkelt time hist og her, er det ikke muligt at få pengene retur for den pågældende time.

- Ovenstående priser gælder ved køb af min. 3 måneders træning

- Betalingen sker via faktura forud for opstart - alternativt månedligt forud

- En træningssession har en varighed på 55 min.

- Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis dit ønskede hold er fyldt, vil vi kontakte dig med et alternativ

- Er din træner forhindret i at gennemføre en træning, fx grundet sygdom eller ferie, gennemføres træningen af én af Studiets andre trænere

- Når du træner hos os, er du altid velkommen til at benytte vores badefaciliteter. Vi har to omklædningsrum med tilhørende tre brusenicher. Derudover har vi håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion, hårtørrer mm.