Beskrivelse

Er du omkring eller allerede gået i overgangsalderen, og interesseret i at få konkrete redskaber til, hvordan du kan træne for at mindske de udfordringer, der er forbundet med overgangsalderen, samt hvad du skal være opmærksom på både fysisk og mentalt? Så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Der findes meget information og mange meninger om, hvordan du bør og skal træne – eller slet ikke træne i denne periode af livet.  Vi vil i denne workshop guide dig i gennem junglen af informationer, og tage fat i den nyeste forskning på området. Vi starter dagen med at vende de forandringer kroppen gennemgår, og nogle af de mentale udfordringer, som du kan opleve i forbindelse med din træning. Derudover tager vi en snak om inkontinens, og vi guider dig igennem forskellige bækkenbundsøvelser, som du kan implementere i din hverdag. Herefter kører vi en times træning med de fokuspunkter, som er vigtige for overgangsalderen, så du kan mærke øvelserne på egen krop. Vi guider dig igennem øvelserne med fokus på teknik og opspænd, så du føler dig tryg og parat til at træne på egen hånd efter dagens workshop. Vi vil kort vende, hvilke kostovervejelser der vil være fordelagtige i netop overgangsalderen.

Vi glæder os til at se dig til vores workshop om overgangsalder og træning 

HVORNÅR

Lørdag den 30. oktober kl. 12-16

LOKATION

Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København

DAGENS PROGRAM

  • Introduktion og information omkring træning og overgangsalder – herunder fysiologiske forandringer, inkontinens og træning generelt.
  • Konkrete redskaber til de mentale udfordringer, du kan opleve i forbindelse med træning og livet generelt under denne transition.
  • 1 times træning målrettet overgangsalderen. Vi kører dig igennem et program, der indeholder øvelser, som du kan bruge på egen hånd efter workshoppen. Vi forklarer, hvorfor netop disse øvelser er relevante, og hvordan de implementeres mest effektivt i en travl hverdag. Alle niveauer kan deltage, da vi tilpasser det til dit niveau. (der er mulighed for at tage et bad efter workshoppen – vi har håndklæder, shampoo, balsam mm.).
  • Spørgsmål & tak for i dag.

ANDET

  • Du får udleveret et hæfte med træningsøvelser, mentale fokuspunkter, og vores guldkorn fra workshoppen.
  • Efter endt workshop vil du modtage et træningsprogram med tre forskellige niveauer, så du kan komme i gang med din træning hurtigst muligt. Derudover modtager du et opskrifthæfte med sunde og varierende opskrifter. Vi sørger for, at der vil være snacks og vand i løbet af dagen

Du må gerne komme omklædt i dit træningstøj, da der kun er en kort pause inden selve workouten – husk indendørssko

PRIS OG TILMELDING: 

Prisen for workshoppen er 450 kr. For tilmelding send en mail til Karen@cramersstudie.dk med nedenstående informationer:

  • For- og efternavn
  • E-mail
  • Adresse
  • Tlf. nr.

Herefter modtager du en faktura, og når denne er betalt, er pladsen din. Beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 30 deltagere).