• Stress-
    Coaching

STRESSHÅNDTERING- OG FOREBYGGELSE

Stress er en naturlig reaktion i kroppen, som kommer og går. Stress er ikke farligt, men hvis du er stresset igennem en længere periode, kan det have alvorlige konsekvenser for dig og dit helbred. Ultimativt kan det resultere i, at du må sygemelde dig.

Vi ved, at stress er en meget kompleks og individuel tilstand – dét, der stresser én, kan være afstressende for en anden. Og netop dét, tager vi højde for, når vi coacher dig i at forebygge eller håndtere din stress; vi arbejder med dig og din stress, og tager udgangspunkt i netop dén situation, du befinder dig i.

Vi afsøger hvilken type stress, du er ramt af; akut stress, kronisk stress eller direkte stressammenbrud. Herefter arbejder vi med at afstresse dig og dit system, og slutteligt arbejder vi med og giver dig nogle værktøjer, du kan tage med dig og implementere i din hverdag.

Vi arbejder ud fra en 7-trinsmodel, og anbefaler derfor, at du har et sammenhængende forløb hos os á 7 sessioner. I nogle tilfælde vil flere eller færre timer være nødvendigt, og da justerer vi selvfølgelig dit forløb efter behov.

Stresscoaches i Cramers Studie er certificerede fra Forebyg stress ApS og har erfaring med forebyggelse og behandling af alle typer stress.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig her: KONTAKT

Stresscoaching-pakker

1session


1.000 kr.


Kontakt

3 sessioner


2.550 kr.

850 kr./session


Kontakt

7 sessioner


5.250 kr.

750 kr./session


Kontakt
Det med småt...

- 1 session varer 45 minutter
- 24-timers aflysningspolitik