• Coaching

Vi tilbyder både vane- & stresscoaching

VANECOACHING

Vanecoaching er en nyere form for coaching, der kan hjælpe dig til at ændre dine vaner, så du bl.a. kan få et mere afslappet forhold til mad, motion og sundhed generelt. Vi har tilknyttet en vanecoach i Cramers Studie, Malene Louise som sideløbende med sit arbejde i studiet læser sin kandidat i psykologi og sundhedsfremme.

PRIS:

  • 1 session for 800 kr.
  • 3 sessioner for 2.100 kr. (700 kr./session)
  • 5 sessioner for 3.000 kr. (600 kr./session)

Forud for opstart af forløb tilbyder vi en uforpligtende samtale over telefonen, så du føler dig 100 % tryg og sikker i din beslutning om at købe sessioner hos Malene Louise. 

TILMELDING:

Ønsker du at høre mere eller tilmelde dig vanecoaching, kan du kontakte os direkte her.

. . . . .

Er du på udkig efter kost- og træningsvejledning, kan du finde mere information her.

 

STRESSCOACHING

Kan du mærke symptomer som svedige håndflader, hjertebanken, nervøsitet, angst og søvnproblemer, kan det være, at det er blevet tid til at stoppe op og gøre noget god for dig selv, inden symptomerne videreudvikler sig. I Cramers Studie kan vi hjælpe dig med at finde stressårsagerne og reducere din stress vha. forskellige afstressningsteknikker. Marie Louise er certificeret stresscoach, og hun er parat til at hjælpe dig tilbage til en hverdag sprængfyldt med energi og overskud.

PRIS:

  • 1 session for 1.200 kr.
  • 5 sessioner for 5.000 kr. (1.000 kr./session)

Forud for opstart af forløb tilbyder vi en uforpligtende samtale over telefonen, så du føler dig 100 % tryg og sikker i din beslutning om at købe sessioner hos Marie Louise

TILMELDING:

Ønsker du at høre mere eller tilmelde dig vanecoaching, kan du kontakte os direkte her.